NHG Cursus: Balans Werk-Privé

 
 
Vanwege het succes van de EKC vervolgcursus Balans Werk & Privé, bieden wij deze scholing nu aan aan al onze huisartsen.

Opzet cursus: Balans Werk-Privé

Het doel van dit programma is een antwoord te vinden op vragen als: welke factoren zijn van invloed op mijn energie als huisarts, hoe herken ik een te hoge werkdruk en hoe kan ik die hanteren, hoe blijf ik energiek in het werk? Het programma reikt kennis aan over de factoren die de werksatisfactie van huisartsen positief of negatief beïnvloeden, en stimuleert de deelnemers om met praktische voornemens naar huis te gaan.

Waarom deelnemen?

Het huisartsenvak wordt door de meeste huisartsen met veel plezier uitgeoefend; het contact met mensen en de vrijheid om eigen interesses verder te kunnen ontwikkelen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast vinden veel huisartsen het vak op sommige punten zwaar. Zo zijn daar de toenemende organisatorische papierwinkel, de patiënt die gewapend met een hoop internetkennis ingewikkelde vragen heeft, en is er de problematiek die soms te lastig is om in tien minuten goed af te handelen met daardoor het risico van fouten. Iedere huisarts zal hierin zijn eigen energiegevers en energievreters herkennen.

Programma
15.45 uur: Ontvangst
16.00 uur: Scholing
18.00 uur: Pauze met lichte maaltijd
19.00 uur: Scholing
20.30 uur: Einde scholing

Datum: Donderdag 17 januari 2019
Locatie:  Hofstede de Blaak
Tijd: 15.45 uur - 20.30 uur
Doelgroep: Huisartsen en EKC-en
Kosten:  €160,-  voor SHK leden en € 180,0 voor niet-leden
Accreditatie: Scholing is voor 4 punten geaccrediteerd

Aanmelden graag vóór 20 december 2018. Per bijeenkomst is er plaats voor maximaal 15 personen. De bijeenkomst kan alleen maar doorgaan met een minimum van 12 inschrijvingen. De algemene annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Praktische informatie

Datum
donderdag 17 januari 2019 - 16:00 t/m 20:30
Locatie
Hofstede de Blaak
Dussenpad 1-3
5032 WL Tilburg
Nederland
Accreditatie
4
Kosten
€ 160,- voor leden van SHK, € 180,- voor niet leden
Overige
De kosten worden rond 7 januari 2019 via een automatische incasso afgeschreven.