Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

RCH | Netwerkbijeenkomst doktersassistenten = VOL

 
Stichting Huisarts en Kwaliteit organiseert in opdracht van Zorggroep RCH Midden-Brabant en Huisartsenposten Midden-Brabant een netwerkbijeenkomst voor doktersassistenten. Ook de Nederlandse Vereniging voor Doktersassistenten (NVDA) is betrokken bij de organisatie.

Wij willen graag voor doktersassistenten een ontmoetingsplatform bieden in de regio, waar in een informele sfeer ervaringen, wensen en ideeën met elkaar uitgewisseld kunnen worden.

Voor deze eerste netwerkbijeenkomst hebben we een korte workshop ‘Omgaan met Stress’ op het programma staan.  Een onderwerp dat velen van ons zullen herkennen. Het is de eeuwige zoektocht naar inspanning versus herstel, naar balans in werk versus privé.
Koert Hendriks van ‘Stress de baas’ begeleidt deze workshop.
Na afloop is er voldoende tijd om met elkaar na te praten.

Datum: Maandag 9 december 2019
Tijd: 17.30 uur met lichte maaltijd
18.00 uur start
19.30 uur napraten en netwerken
20.30 uur einde
Doelgroep: Doktersassistenten. En stagiaires zijn ook welkom.
Kosten: Kosteloos. Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 25,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.
Er is geen zelfstudie nodig en eventueel studiemateriaal is in de cursusprijs opgenomen.

Aanmelden is mogelijk tot 25 november 2019. De inschrijving sluit bij 40 deelnemers, maar ben er snel bij want vol = vol.
De inschrijving is helaas gesloten.

Praktische informatie

Datum
maandag 09 december 2019 - 17:30 t/m 20:30
Locatie
Het Inloophuis
Wilhelminapark 29
Tilburg
Nederland
Kosten
Kosteloos Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 25,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.