RCH | Ouderenzorg: Casuïstiekbespreking 2019

 
 
Merk je ook dat de zorg rondom kwetsbare ouderen thuis steeds complexer wordt? Worstel je soms met het vinden van de juiste zorg voor deze oudere? Loop je weleens tegen muren aan en weet je niet waar je dan terecht kunt? Dan is deelname aan deze casuïstiek-besprekingen wellicht iets voor jou.

Door de landelijke ontwikkelingen blijven ouderen steeds langer thuis wonen met een complexere zorgvraag. Dit vraagt van POH’s en wijkverpleegkundigen een andere rol en expertise. Wij denken dat door ‘met elkaar’ te zoeken, discussiëren en te sparren over oplossingen, de kennis en expertise rondom deze doelgroep vergroot kan worden.

De besprekingen worden geleid door Marieke Dooremalen (praktijkverpleegkundige in de Reeshof) en Monique Dirks (wijkverpleegkundige Thebe). Tijdens iedere bijeenkomst zal een complexe casus worden besproken.
Per keer is er plaats voor maximaal 20 personen, je mag je voor meerdere datums opgeven waarbij wij kijken naar de evenredigheid van aanmeldingen van praktijkondersteuners en wijkverpleegkundigen.

 Progamma

12.30 uur Aanvang met soep en broodjes 
13.30 uur Einde bijeenkomst
Doelgroep Praktijkondersteuners en wijkverpleegkundigen 
Kosten Er zijn geen kosten aan verbonden.
Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 10,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.
Er is geen zelfstudie nodig en studiemateriaal is in de cursusprijs opgenomen.

 RCH20190905

Aanmelden

Via onderstaand digitaal formulier kun je je voor deze nascholing aanmelden.
Inschrijvingen  worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Per bijeenkomst kunnen maximaal 20 deelnemers inschrijven.

Waar een * achter staat is een verplichtinvulveld.   

Praktische informatie

Datum
donderdag 05 september 2019 - 12:30 t/m 13:30
Locatie
Personeelsrestaurant Thebe
Lage Witsiebaan 2a
5042 DA Tilburg
Nederland
Accreditatie
niet van toepassing
Kosten
Kosteloos. Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 10,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.
Overige
Kijk in het Agendaoverzicht om je ook nog in te schrijven voor een andere datum.