RCH | Ouderenzorg: Uitwisselingsbijeenkomsten 2019 (13 juni is VOL)

 
Of je nu al enkele jaren bezig bent met het vormgeven van de ouderenzorg in je praktijk of wijk, of net bent gestart, ongetwijfeld zijn er zaken waar je tegenaan loopt en waarover je eens van gedachte wilt wisselen. Hoe geef je een MDO nou praktisch vorm? Hoeveel mensen plan je bijvoorbeeld in een uur en hoe bereid je een oudere voor ter bespreking in een MDO? Welke informatie deel je vooraf? Hoe stel je een zorgplan op? Hoe hou je de oudere goed in beeld? Hoe organiseer je de samenwerking in de wijk rondom de oudere? Hoe geef je de taakverdeling vorm tussen de POH en wijkverpleegkundige?

Om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op deze praktische vragen (en meer!), organiseren wij een uitwisselingsbijeenkomst.
Aan jullie wordt gevraagd onderwerpen in te brengen. De aanwezigen kunnen vanuit de eigen kennis en ervaring meedenken. Daarnaast zijn Marieke Dooremalen en Monique Dirks aanwezig om het gesprek te leiden en om zaken aan te vullen. 

Om écht een gesprek met elkaar hierover aan te kunnen gaan, is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk per bijeenkomst (12 in totaal).
Het is mogelijk om je in te schrijven voor meerdere datums, waarbij wij wel kijken naar een evenwichtigheid in verdeling praktijkondersteuner en wijkverpleegkundige.

 Progamma

12.30 uur Aanvang met soep en broodjes 
13.30 uur Einde bijeenkomst
Doelgroep Praktijkondersteuners en wijkverpleegkundigen 
Kosten Er zijn geen kosten aan verbonden.
Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 10,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.
Er is geen zelfstudie nodig en studiemateriaal is in de cursusprijs opgenomen.

 RCH20190613

Aanmelden

Via onderstaand digitaal formulier kun je je voor deze nascholing aanmelden.
Inschrijvingen  worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Per bijeenkomst kunnen maximaal 12 deelnemers inschrijven.

Waar een * achter staat is een verplichtinvulveld.   

Praktische informatie

Datum
donderdag 13 juni 2019 - 12:30 t/m 13:30
Locatie
Vergaderruimte 6 Thebe
Lage Witsiebaan 2a
5042 DA Tilburg
Nederland
Accreditatie
niet van toepassing
Kosten
Kosteloos. Bij afwezigheid zonder berichtgeving 2 weken van te voren, wordt € 10,- in rekening gebracht, zie verder de link met de annuleringsvoorwaarden.
Overige
Kijk in het Agendaoverzicht om je ook nog in te schrijven voor een andere datum.